B L O G G P A U S

Känner att jag vill ta en paus från allt som har med internet att göra ett tag, får se hur länge det blir.

Ska leva sunt och inte känna press från annat än läxor och stallet. Ta hand om mej själv, sova mer, titta på många filmer och käka frukt och bara koppla av. Kämpa lite extra för att hålla en bra form på Lina inför sommaren och tävlingssäsongen, kanske be Amanda ta en dag till i veckan om hon vill osv. Leta efter stallplats närmre stan, se till att verkligen planera varje vardag i detalj.
Efter sommaren får vi se hur jag gör. Men jag ska nog behålla Lina ett år till. Jag vill aldrig släppa henne... :love:

Ha det så bra!


Min (blivande) hjälm!

Ååh, är så glad! Idag har också varit en bra dag! För det första sov jag typ till tolv, för det andra, ja det är väl typ det jag ska berätta nu.

Jag började morgonen med att hjälpa pappa att stämma gitarren och lira lite, kolla på nån börja-spela-gitarr-film (den hette nåt med rock tror jag) och käka frusse (en Billys panpizza. Nyttigt.). Sen begav jag mej till Kungsgatan för att gå på bio (idag med!) med mormor. Momo var dock försenad, så jag smet in på Häst och Hund-affären där och kollade runt. Hittade massa söta grejer, bl.a. ett par ljusgröna lindor som jag ska önska mej, för jag fyller ju år den 5/2! Sen så hittade jag en hjälm också, som jag blev väldigt förtjust i. Den var både svart och brun, inte dyr alls och ganska lätt. Dessutom var den från Euro-lite och jag älskar deras hjälmar! Min bruna hjälm är ju en Euro-lite. ;) Dock börjar den bli för liten nu, så jag måste använda min fula gamla svarta. Den är dock missbildad. Hakbandets reglerings-funktion har nämligen pajat, så det glider liksom upp så att hjälmen inte sitter ordentligt. Alltså passar det perfekt med en ny hjälm!

Efter bion (The Stig Helmer Olsson Story - som faktiskt var en besvikelse) gick vi förbi affären och då ville jag visa mormor den. Hon tyckte att det lät logiskt att jag skulle ha en ny hjälm, och eftersom jag inte fått nån julklapp av henne än (eller jo, en liten bok, men den är mer en bonus) så bestämde hon att jag skulle få den av henne! :D Så jag blev så himla glad! :D
Vi gick sedan till kungshallen och åt. Jag åt sushi (hihi, två dagar i rad!) och hon kycklingspett. Vi älskar numera den lilla sushibaren. Dels för att maten är helt otrolig och dels för att personalen är så charmiga! De var jättetrevliga, en kille tipsade mej om att jag skulle ha citron på min tonfisk (alltså den rödaktiga sushibiten) så blev det en annan smak på den, då han förstod att jag inte gillar den. Nice guy. :)

Sen bar det av till stallet för kvällsfodring och sen skjutsade hon hem mej igen. Min underbara acdc-momo :love:


Här är min (snart) nya hjälm:


En bra dag. Tyvärr var det igår.

Jo. Såhär var det. Först var jag i stallet, as usually. Jag gjorde mat, mockade, åt en Billys panpizza och pratade lite med Lina. Alltså min ponny. Inte Lina som har söta lilla Donne i stallet. Jag red inte, för det är så jobbigt och obekvämt när det regnar... Cosy-faktorn ligger lågt, så att säga.
Jag åkte till stan och mötte upp pappa på fridhemsplan och så gick vi till en musikaffär och köpte nya strängar till min fina gitarr, eftersom pappa pajat en. Hahahahaha, vad du suger pappa :love: Det var väldigt pinsamt tyckte jag. Alltså inte att han hade pajat strängen, utan att de kom fram till att jag skulle prova olika strängar för att se vilka som passade mej. "...Sen finns det ju nior och tolvor och...", ja ni fattar. Men det gjorde inte jag. Och hur ska jag veta "vad som passar mej"?! Jag kan ingenting om gitarrer! Jag kände mej otroligt dum när jag satt där med en liten gitarr och tryckte lite på måfå på strängarna. "De här var väl bra, de behövs ju knappt tryckas ner hårt alls." sa jag. Mitt svar blev "Nej, det är ju mer när man trycker ner flera strängar samtidigt. Ta ackord, du vet?". Man bara "Ja, jo... Alltså jag vet ju vad ackord är såklart men... Jaa..." Usch, terrible moment!

Vi gick och käkade sushi och sen gick vi på bio. (Helt spontant liksom, bara för att vi ville! :D Visst blir saker roligare när man gör dem oplanerat?) Vi skulle egentligen se Tintin, men det gick inte så då såg vi Sherlock Holmes istället! Den var hur bra som helst alltså, bättre än ettan! Fyra och en halv av fem stjärnor från mej. :D

Efter det drog vi hem till min faster och hennes tjej Melinda och prata och hade det trevligt. Vi tog med oss farfars gamla plaststrängade gitarr därifrån för pappa vill också lära sej. Som om det behövs - han är ju redan typ proffs på trummor...! :bigeyes:
Sen var det dags att åka hem och slafa. Och that's the end of this wonderful story! Snyft!


Okej, dags att ta tag i detta igen.

Nu ska jag försöka att rycka upp mej ordentligt och verkligen sköta bloggen. Lovar.

Har en del kul att berätta om, bl.a. saker som har med filmen (jag har ju spelat in en kortfilm som även Lina var med i!) att göra, vad som händer och vad som ska hända! :) Coming up soon!

Hahaha, inte så charmig bild, men ni bryr er inte. Så inget tjafs nu, okej? Just det.


RSS 2.0