Ni försvinner!

Och då försvinner jag också! Fast inte helt, jag uppdaterar helt enkelt bara när jag har lust och inte för att jag känner pressen.


Jultider i Stockholm


Julkalender och bananflugor

Tja tja bloggen! *Plutar med läpparna och är bara sååå snygg* Idag glömde jag ställa om alarmet när jag skulle snooza (suprise) och vaknade ungefär samtidigt som min tunnelbana gick. Gick upp och klädde på mej, in i badrummet, fixa mascara på högra ögat, fixa mascara på vänst... Nä, då kommer pappa in och knuffar ut mej med orden: Du kan ju inte sminka dej när är så här sen! Du prioriterar helt konstigt, Ida. Gå nu. NU.
Jag svarade att jag defnitivt inte gick till skolan med mascara på bara ena ögat, men det "hörde" han inte. Iallafall så sket han i det. Så se fick jag ta med mej mascaran i väskan. Och gå till tunnelbanan med hakan mot magen, om ni förstår vad jag menar. Det var ju lite lagom pinsamt. Jaja.

Efter skolan åkte jag hem till mamma (som nu mera är i Los Angeles) och påbörjade Linas julkalender. Och åt choklad. Och drack julmust. Tillsammans med ett gäng bananflugor som hittat till en odiskad kaffekopp på bordet (vad fan ser de i den?). Efter ett tag blev det tråkigt, så jag började med so-läxan. Blev inte helt klar, för jag vill inte bli hur sen som helst hem, förstår ni. Och nu sitter jag här på tunnelbanan och lyssnar på musik. Det var allt jag hade att säga. See ya!

I skolan


Tio kommentarer innan den 12/12 så lägger jag upp en video när jag sjunger!

OBS! Bara en kommentar per person!

Hähähä, jag kommer slippa såå lugnt!

Vacker bild det där. Det syns så tydligt att jag "sjunger".


Too much information. But you like it. You have to.

Hej igen. Jag tog typ inga fler bilder än de där. Jag filmade istället (fan vilken dålig kamera Ponne har!). Ska sätta ihop videorna vid tillfälle. Dock tog batteriet slut PRECIS när Lorenzo kom in i manegen. Men alltså. FAN VAD GRYMT HÄFTIGT DET VAR!!! Shit, den showen glömmer jag aldrig.
Träffade, helt otippat, Klara-Linnéa i annexet, förresten! Resultatet blev ett par förvånade ansikten, ett varsit "Nämen hej!" och en snabb kram. Sen drog Klaras komps iväg med henne, haha. Så det var ju trevligt! :) Och apropå annexet så köpte jag bara en enda sak! För 100 kr! Eller, egentligen var det fyra saker, men de räknas liksom som en. Ni hästmänniskor har väl redan listat ut att jag köpt lindor va? Såklart ni har. Och gissa vilken färg? CHOCKROSAAA!!!! Yeah, man! Så snygga! Precis samma färg som mitt spö! Det enda som saknas är ett schabrak, så är outfiten komplett. :) Och ev ett chockrosa pannband... Och när vi ändå snackar pannband: Jag såg världens snyggaste pannband där! Eller okej, de var flera stycken... Men ändå! Så jävla snygga! Jag bara måste ha ett av dem alltså... (a) Dock kunde vi inte köpa ett för mamma har ont om pengar just nu. :S Men det finns ju fler pannband ute i världen. Jaja. Nattinuffsan på er! Bild på lindorna kommer imorrn. ;)


Har inte så många bilder än, men det kommer fler efter hand.


Stockholm international horse show

Sitter på doncen vid Globen. It's crowded! Mamma fick just tag på en stol, så att båda kan sitta, alltså.
Ska bli kul att se andra hästar än Lina och co... Missförstå mej inte, Lina är det bästa som nånsin hänt mej, men som sagt är det trevligt med lite om växling för en gångs skull - omväxling i elit. Jag vet att Carro är här, hon som tagit bilderna på mej och Lina som jag bildbombade er med för ett tag sen. :) Så jag hoppas jag får tag på henne! Och så vet jag att Josäfin (www.jossanamigo.blogg.se) är här också, men hon har förmodligen redan gått när jag väl kommer Dit. Men lite kul ändå, typ coolt! :D

Jaja. Min mage säger mej att jag borde tänka lite mer på maten, skicka tankeenergi till den, så att den kommer snart.

Skriver mer soon! Och jag lovar att ta bilder!


GUUULD!!! FAKKING GUUULD!!!!

Okej, det var KM. MEN VEM BRYR SEJ OM DETALJER?!! Inte jag iallafall. Hah. Så det så.

Nu ska jag gå och lägga mej. Har varit på tävlingen (gymnastik) i princip heöa dagen. Sen åkte jag och pappa + mina små-kusiner hem till kusinerna. Vi är barnvakt. Vi åt pizza, såg på film (jag och Stina, 6 år, kollade på Harry Potter och de vises sten & pappa och Isak, 10 år, kollade på Bilar 2) och sen gick syskonen och la sej. Jag och pappa spelade tv-spel. Lego-Indiana Jones. Jag var fett pro. Sen slutade vi spela för att vi skulle gå och lägga oss. Det gjorde vi inte. Pappa började spela nåt annat konstigt och jag fiskade fram Pånne (mitt och Karins namn på min iPhone). Kollat Facebook osv.
OCH VISST ÄR NYA DESIGNEN SNYGG?!! TACK CORNELIA! Länk till henne finns längre ner i menyn. :)

Nattinuffsan!


Love my shoes


Makeup för födelsedagspartyt!

Kör på klassisk stil (min personliga favorit) med 50-talsklänning, röda läppar (dock inte knallröda) för att markera de, för en gångs skull, målade ögonbrynen, knut i håret med sidentofs och ett litet hårspänne med pärlor på. :) Hope you like it!


Present, inte julklapp.

Hej igen. Nu har jag precis varit och köpt en present åt Nova! Jag köpte ett kort och en ******. Antingen gissar ni fel, eller så kommer ni tillbaka ikväll när hon fått presenten.


Sitter och laddar ner Temple Run!

Hähähähähä


Stört ^^

Konstiga killar står och sjunger för mej och Karin här i entrén. ^^ Små...


Håll tummarna för mej!

För jag vill komma i tid.
JAG VILL INTE MISSA NÅT AV T H E M U P P E T C H R I S T M A S
C A R O L !!!!


Den som kommer på en bra rubrik till det här inlägget får en länk...

Sitter här och äter nudlar i sängen. Har duschat och så eftersom jag haft gympa. Gympan gick bra, vi körde mest fristående. Men när vi sen i slutet skulle göra samlade uppgångar (man går upp på händer med båda benen samtidigt kan man säga) och då jag stukade foten förra träningen så gjorde det helt sjukt j*vla ont när jag dunsade ner igen. Så jag slapp! *Happyface*

Jag sa ju innan att ni skulle få bild på dagens outfit, men jag fick inget tillfälle att fota så det blir en annan gång helt enkelt.
Ha det bra! Nattinuffsan, som Lill-Erik säger i Bert!


The Muppet Christmas Carol

Det var vad vi såg på engelskan idag. Vi ska fortsätta se den imorrn. Fan va bra den är alltså! Haha, så klockren blandning av muppar och människor (latjo mening!). Anledningen till att vi ser just den är förstås delvis för att vår Julshow (i Globen-anexet!!!) har temat A Christmas Carol. En kille i min parallellklass, Filip, spelar Scrooge, huvudpersonen. Coolt! Och jag får ännu mer coolhetspoäng för att jag är gift med honom i vår föreställning på teatern (kung & drottning vetni)! Haha.

Dagen har i sin helhet varit ganska bra. Fick skjuts till skolan av mami. Slutade 14:35. Och jag är på bra humör, fick många komplimanger för dagens outfit! Tack söta ni! Kommer bild på den sen, så ni andra inte ska behöva känna er bortglömda. ;) Nu är jag på mammas jobb så hej då!


Känslan av oslagbarhet när man fått rent 4 överleriga ponnyben...

Ja, den känslan...


Kom igen nu! Jag gör ju det här för er!

Scrolla ner lite så kommer ni till tävlingen! Kom igen nu! Det är en enda person med hittils, Nova, och det måste ju bli fler! :)


Klassråd!! Naaaah......

Detta ständiga dillande om klassresa, ooh julshow!, ew maten e rutten, förra året..., har ni skrivit upp läxorna?........!!!!

G A A A A H H ! ! ! ! ! ! ! Jag ska läsa.


Morgonstressaren

Sitter här och hostar på tuben. Nu ska jag gå av. Nu sitter jag och väntar på en annan tub, tillsammans med min lille morot. Nu gick jag på.

Rörigt?? Ja, så brukar jag också tycka.


♥My little Princess♥





Nu kommer nog designen när som helst!

HAPPYFACE!!!

Moron


God natt!


FEL I TÄVLINGS-INLÄGGET!

Jag råkade skriva att 9 deltagare ger 2 vinnare, men menar så klart 4.


T Ä V L I N G !!!

Jag tänkte att när det ändå är en ny design på G (tack och lov!) så kan jag ju ha en design-tävling!

Tävlingen går till på följande vis:

Hur många som vinner beror på hur många som är med. Ex:
5 deltagare = 2 vinnare
7 deltagare = 3 vinnare
9 deltagare = 2 vinnare
osv osv.

Allt du behöver göra är att länka din blogg i en kommentar!

Vinnarna får en varsin länk och den som kom absolut först får gästblogga!

Vet att min blogg kanske inte är värsta "Wow, hon har fett många läsare!", men man förlorar ju inget på det. Och om  min blogg blir större, kommer ju länken finnas kvar och desto fler bloggläsare kollar in din blogg! :)


Psyk-stickning

Visste ni att stickning är bra för psyket? Det är faktiskt det! Man lugnar ner sej, koncentrerar sej och sitter inte gärna och tänker på andra, tråkiga saker. Det är bra för att varva ner kort sagt. Jag stickar lite själv, faktiskt. Men jag vet inte hur man bytet garn, vilket är en fet nödvändighet när man ska göra en halsduk åt sim farmor. Som ska vara klar till jul. Som jag gjort typ en femtedel av. Som jag har hållit på med sen slutet av Juli. Skit. Jaja. Jag får väl sticka lite till, så behöver jag inte tänka på det. ;D


Goder afton i denna sal!

Sitter och har kör. Ganska tråkigt som vanligt... Nu har vi förresten bytt låt. Till en låt som vi inte riktigt vet vad den heter eller ens vad vi sjunger. Vissa säger att vi sjunger "Sing Noel", som i tomten. Andra att vi sjunger " Sing no well". Efter det kommer "Sing we are no well". Så jag tror vi sjunger "Sing no well". För det vore ju mer logiskt. Eller hur? Håll med mej, annars kommer nåt hemskt hända er! Jag lovar, det ska jag se till.


Morsning korsning!

Vad ska ni hitt' på idag då? Själv ska jag till skolan (på väg i detta nu) och sen till stallet. Jag hinner nog inte rida, för jag slutar skolan 16:25... Och det tar ju nästan 2 h att komma till stallet... Fan, jag vill byta stall!!! Eller skaffa körkort och sno mammas bil. Eller få en i present. Det kvittar. Hur som helst. Jag blir sen hem ikväll så det blir bara mobil-blogg. Men ni är ju hyfsat vana.
Ha det gött!


Most wanted


Smakprov :)


"Alla vill till himlen" FALSE!! Jag ska till eliten, maddafakkars!!!

Japp, så är det. Och ska man till eliten måste man ha kul, annars tappar man lusten att träna. Därför ska jag göra Lina extra fin idag och be mamma ta lite bilder. :) Det är synd att det inte är nån snö, men det kvittar. Vi ska ta lite dina julbilder! :D Visar dem sen. ;)

Last year (a)


Katt-astrof blir till musmiddag. Eller kvällsmat kanske. Ni avgör.

Mina katter smaskar på en mus som de just mördat. Det hela började med att jag trodde att jordens undergång var kommen. Men det var bara katterna som rev halva huset i jakt på en (antagligen) mycket förskräckt stackars mus. (Det var förmodligen en väldigt söt mus också, de brukar nämligen vara det här ute på landet.) Det blev tyst. Sen gick jorden under en gång till och musen pep av förskräckelse (Ja, förskräckt är mitt nya favoritord.). Sen blev det tyst igen. Jorden gick under ännu en gång. Musen pep. Tredje gången gillt; Det smaskande ljudet av två hemska katter som äter en oskyldig individ, en levande varelse, a human being.

Det är så hemskt att jag nästan blir religös. Jag kommer aldrig kunna se mina mördar-katter i ögonen igen. Någonsin.


Lyx vs Budget


LYX!                                                                                               BUDGET!

Jag tycker ärligt att budget-schabraket är snyggare. Am I right or wrong - what do You think?

  

Silver/Svart Outfit - W a n t e d ! ! !



Ni hittar allt här!

Vid fullt medvetande, jag lovar.

JAG VET ATT DESIGNEN ÄR FULLKOMLIGT VEDERVÄRDIG, MEN JAG ORKAR INTE BRY MEJ!!!

Snille-investerings-tips!

  Ska jag vara ärlig så tycker jag att Jacsons 
  Jacson 1399 kr           Är snyggare än den från Racesafe!     Racesafe 2795 kr

Så här gör vi.

Jag skriver när jag har tid och lust (det vill säga varje gång jag har tid, för lust har jag alltid!). Jag kan inte lova er en superblogg, men jag ska försöka uppdatera så mkt jag kan från mobilen iaf. ;)
Förresten, nu funkar inläggsmenyn som den ska igen! :D Happyface!!

PS! Jag funderar på att göra detta mer till en hästblogg - alltså inte helt, utan liksom halvt - vad tycker ni? Förmodligen blir det så. :) See ya!

Detta ska göras innan klockan 18:50 (!) :

*Duscha *Sortera smutskläder *Ev plugga (det kan jag ju göra efter också) *Packa upp två lådor (har inte packat upp sen vi flyttade hem från landet än, hehehe) *Ja, gud vet vad mer... Bäst jag sätter igång! Tror inte att jag kommer skriva mer idag och kanske inte så mycket (eller något alls) imorgon heller, tyvärr. Men ha det gött så länge. OCH FOR GOD'S SAKE: VAR SÅ SNÄLLA NI KAN NU, SISTA CHANSEN ATT SMÖRA FÖR TOMTEN! För man måste vara snäll i minst en månad, annars gills det inte.

Muse - Uprising ♥


Nu börjar jag blogga på riktigt igen!

Hej! Blev så himla bloggsugen nu så jag bestämde mej för att blogga, även fast man inte kan ladda upp bilder, då det ser ut såhär: Eller vänta... Just det, jag kan ju inte visa hur det ser ut. Jag kan ju inte ladda upp bilder. Så var det ja. Det går liksom runt i en ond cirkel. Förresten, vad exakt ÄR en "ond cirkel"? Använder det liksom när jag tycker det passar, men det kanske har nån, jag vet inte, pedagogisk betydelse eller en typ "undermening" eller så? Äh, fan, detaljer! Jaja. Åter till ämnet. Jag ska börja blogga igen. Och snart - hoppas jag (och det gör nog mamma också) - kommer min dator upp, så jag kan ladda upp bilde igen! :D Och så ska väl min iPhone bli klar nån gång också. Men jag kan iaf lägga upp videor! Så jag tänkte slänga in en snabbis sen. ;)

Så j*vla G R Y M video!!

Jag vet att jag egentligen har bloggpaus, men jag kan liksom inte hålla mej... heheh.

BLOGGPAUS

TILLS JAG FÅR EN FUNGERANDE DATA OCH MIN MOBIL BACK. Hoppas det blir snart, för jag har massa outfits att visa! Kolla in nån gång då och då, så lär ni märka när jag börjar blogga igen! :*

halloween

Sitter på sängen med Ida och Alex, Jassi på sängen mittemot. HAr haft en awesome kväll med film (motorsågsmassakern), tipsrunda, go mat och sanninh o konka! :) Orkar inte skriva så mkt för alla här e så sjukt trötta (därav det slarviga skrivandet). Kan ju passa på att inflika att jag hade mitt grönt kort-prov idag...Usch, inte kul! Men det gick väl helt okej. Hade nog precis 6 fel (det maxade antalet fel man får ha) skulle jag tro. Men nu dör Alex här så jag ska nog ta och runda av tror jag. Och Jassi hatar mej för att spamalot's "Brave sir Robin" sattes på. Hehe. Love<33 x) Jaja, sussinanna! :)

Tack för att jag ska få det i julklapp, mamma! (Läs: Ge mej, annars...)


Såhär ser jag inte ut.

Men jag KÄNNER mej ganska grå. Grå av tråkighet. Jag vet att det inte heter så, men är man grå får det gå. Det där rimmade. HAHAHAH, KUL VA?!!?? Nej.

Jag är så aaarrrggg!!!

För jag kan inte ladda upp bilder på den här j*vla datan!! SATANS M A S K I N J Ä V E L säger jag bara!!! Det är ju tråkigt att blogga om man varken kan lägga upp bilder, videor eller ens fixa texten... ^^ Jaja. När jag kommer till mamma ska det bli ändring på det, för min dator (som alltså är hos mamma och inte här) är inte så här cp. Hmpf. (De brukar säga så i Kalle Anka.) (Som en slags fnysning ungefär. Tror jag.) (Annars har jag missförstått det hela.) Fast det har jag nog inte.) (Vad många paranteser!) (hehehe, känner mej lite busig.) (Fast nu är det nog dags att rycka upp sej.) (Hej då.)

RSS 2.0