Acceptera eller dö.

Det kommer vara väldans dålig uppdatering här nu tills jag får tbx min mobil. Bara så ni vet. Hej då.

Krossad iphone. Jippi kajej.

Först när jag såg skärmen ville jag bara skrika att jag var den största klantskallen på planeten jorden och gråta. Men så såg jag att den fortfarande funkar som den ska och då blev jag så glad att det strök över det mesta av min förfäran.
Ni kanske får nån urkass webcam-bild på den sen, vi får se. Men se nu till att göra er själva en tjänst och TAPPA FÖR I H*LVETE INTE ERA EGNA MOBILER!!! För tänk om jag behöver låna någons och så är alla era också trasiga!


En ensamhetens dag. I dubbel mening.

Idag är just en sån dag då jag faktiskt inte har sällskap med Alex hem, eller åtminstone en bit på vägen. Idag slutar vi nämligen olika tider förstår ni. Så nu sitter jag här, i all min ensamhet, och väntar på tuben. Men vänta! Jag hör ljudet av röster jag känner igen! HAHA! Jag är inte ensam längre! Nej fan, de såg mej inte. De gick förbi. Jaja. Då kan jag koncentrera mej på bloggen. Fast nu behövs det inte mer, för inlägget är slut nu. Snipp snapp snut, så vart detta inlägg slut.


Kaos rådande i Kista galleria...

Äh fy fan!! Här står man och skriver ett inlägg i typ 10 minuter OCH SÅ ÄR TEXTEN HELT PLÖTSLIGT BORTA!!! VAD ÄR DET HÄR FÖR SKIT???!! (detta hade inget med rubriken att göra.)


Fan ta dej pappa!

VARFÖR ÄR DU SÅ BRA PÅ WORDFEUD FÖR???!!!!! DU KOMMER JU VINNA!!!!! gash asså.


The bad guys - and the good guy.

Gomorron goda folket, idag ska jag pp rättegång. Där ska de bestämma om brottslingen tillhör det onda folket eller inte, och om han gör det får han ett straff. Om han är över 15 alltså. Fast det kan ju faktiskt vara en hon också. Och han/hon kanske inte har gått över till det onda folket ändå. För jag är inte ond och jag kan vara jättedum! Fast annars är jag bara bäst, underbar, älskad, begåvad, och Gud vet vad mer... Hehe. Nä. Inte riktigt va? Fast bäst är jag! Jaja. Ska hälsa domstolen från er! Bye!


Killen mittemot är lite konstig...

Fast nu har han som tur är gått av. Han satt och diggade musik. Väldigt mycket. Jättemycket, faktiskt. Så nu vet ni det.

Idag på teaterlektionen (sista lektionen för dagen) körde vi Hallå psykologen. Första gången var vi kossor. Andra gången var vi vår lärares skor. Tredje och sista gången var vi en tjej som nån målat på väggen i rummet vi var i. Sen fick vi gå hem och som vanligt gick jag med Alexander. Vi satt och pratade med några på skolan när nån av dem (minns inte vem som sa det först) helt plötsligt sa: Ni två är ganska lika! Ni skulle nästan kunna vara syskon faktiskt! Och vi bah: VA?! Näe...?! Sp vad tycker ni? Är jag och Alex lika? Till utseendet alltså.


Värsta woman in white med låg klack...

Ja, jag syftar förstås på da dentist. Jag var där nyss, förstår ni. Själv. Stoltare blir jag först när jag och Lina vinner SM. Hur som helst. Jag har fått påfyllning på en tand som var ganska missbildad och inte så lite ful heller. Men nu är den fin. Vissa av er vet att jag har nåt slags fel på emaljen, och därför är den extra svag. Så några av mina tänder blev liksom porösa... Jaja, nu ska jag ha musik. See ya!


Glömde skriva att jag ska byta nagellack också!

Bara så ni vet. För ni vill ju veta.

Bild som Alex tog på bilden idag. Jag vet att jag ser horrible ut, men ni ska väl ha nåt att skratta ut också, eller hur?


Vad ska ni göra denna... Öh.. Gråa eftermiddag då?

Själv ska jag hem och plugga, läsa och kanske duscha också. Funderar på att göra det imorrn bitti när jag ändå har sovmorgon, jag ska nämligen till tandläkaren.


En bild till från i lördags!

Resten kommer förhoppningsvis senare idag eller nån gång i veckan, för jag har bilderna på mammas dator och jag ska vara hos pappa den här veckan. ;P


Jag har piercat mej!!

Okej då, den är fake...


Vad ska jag göra för att få er att kommentera??

Kommentera!!!


Tjölölölöh!

Sitter i stallet med Ida S och latar mej (när jag egentligen borde mocka och göra mat åt Lina). Red för Olle tidigare och det gick superduperjättemegasjuktjävla-bra! Sista hoppet var en dröm... Mjau...! Jaja, nu borde jag verkligen dra med Ida till höskullen. Ses!
Bjuder på en bild från igår!
(uppvärmningshinder)


Fast ni kan få en bild på Idas fläta som jag gjorde och som blev så jävla bra!


Just kidding.

Bilderna kommer upp tomorrow instead. Bara så ni knows. I told you att jag älskar svenglish, didn't jag?


Hemma hos Ida S! :D

Hejsan hejsan! Ville bara säga att jag är hemma hos Ida S nu, då mamma åkte till akuten med hennes kompis för han hade fått armen ur led. :( Fast det är ju :) att jag är hos Ida alltså... ;) Jaja. Ha det bra! Bilder kommer ikväll tror jag, videos inom en snar framtid. :) Herrå!

Stallet med min tvilling <3

Min tvilling är Ida S, 13 år för exakt en vecka sen, hästtokig, ca 170 cm lång, föredetta gymnast, typ samma matvana som jag, vi tänker på samma sätt, tror på mirakel, att "spöken" finns... Ja, ni fattar. Vi är som tvillingar ungefär. Vi ska rida idag, hade tänkt hoppa lite på banan och sen skritta ner till älg-ängen som vi kallar den, vi stötte nämligen på en älg där i somras när hon hade sommarhäst! Så det ska bli kul. :) Måste bara passa på att säga att vi idag åt nästan samma frukost, samma lunch och dessutom ska ha tacos till middag båda två! Sa jag inte det? Jo. Just det. Ha! Hehehe, dessutom har vi båda lite damp idag, ehehehehe. Jaja. Hör av mej sen. Adiós amigos! (för det stavas väl så?)


Biljetterna är slut. Jag ångrar att jag inte ställde mej och köade i förrgår.

Men jag hade nog aldrig kunnat gå på Twilight fan event ändå. Eller jo, om jag hade fått tag på biljetter förstås... Surt. Men Rob är ändå inte lika mycket värd som Johnny Depp, om man nu ska uttrycka sej på det viset. Om Johnny skulle få för sej att åka hit skulle jag nog kunna köa i en dryg vecka. Faktiskt. Han är min älskling. <3 jaja. Jag antar att det kommer fler chanser att se dem här i livet, jag menar man KAN faktiskt passa på att åka på semester till vart-de-nu-ska och slå två flugor i en smäll, så att säga. Så får det bli. Två flugor i en smäll är bra. Så ska jag göra. Hoppas de ska typ till Paris eller London snart...


Eftersom Karin verkar så intresserad av min blogg så ska hon få vara med.

Hähähöhöhöjähä!!!


Nattinatti

Gympan gick bra, vi körde bara fristående i stort sett. God natt!


TV, choklad och mjukisbyxor - bättre blir det knappt.

Lever livet (a)


Tröjan! <333

Ni som känner mej vet ju att jag AVGUDAR LONDON, och därmed även älskar Storbritannien's flagga. Jag har läänge letat efter en tröja med flaggan på, som inte är alltför dyr och så dök den här upp! Cool, kreativ, lättmatchad... Alltså tänk er den här med ett par jeans att stoppa in tröjkanten på... Fan vad snyggt! Dessutom passar den p e r f e k t till min älsklings-tjocktröja! Outfit imorrn? Svar: Ja tack! :D


Jag ska bara...

Jag lovar att tröjan kommer upp snart! Ska bara äta lite granatäpple och chokolate först!! :DDD ME LIIIKE!!!


Blev Gina!

Och tur var väl det, för jag fick bästa köpet på länge! Visar när jag kommit hem (om typ 10 min)


THIS OR THAT?!

Ska jag springa upp till Gina och kolla om det är några pengar kvar på mitt presentkort eller ska jag göra det nån annan gång och åka hem och mysa istället? Sen ska jag ju ha gympa så hela kvällen ligger iaf inte på det...

Jättedålig bild, jag vet.


Next: English!

As you all can see, my next lesson is English. I think English is okey, bur our teacher's English is... Well, maybe not bad, but... Pretty bad. Anyway. Do you like English? Hahahah, yeah, I know. It's neard warning on me, but it's so funny writing in English, hehehe.
Have a nice day!


Gomorron *gäsp...*

Sitter på... Äh, vad fan ni vet ju var jag sitter, svårt att lista ut när jag skriver det vare morgon... ^^ Jaja. På väg till skolan iaf, blir antagligen sen idag också, för mamma hade lagt min mobil längst ner i väskan så jag hittade inte den och sprang runt i typ fem minuter innan jag hittade den. Och missade tuben. Yay. Men jag kom iaf på på fridhemsplan...! Kom just på att jag hoppat på fel tåg så nu står jag på Västra skogen och väntar på det rätta. Kul. K bry. Och om ni vill veta så lyssnar jag på Queen just nu. De var så bra. Men jag tror jag ska byta låt och sätta på antingen Kent's "400 slag" eller Hardcore superstar's "We don't need a cure". Det blev den senare.
Hörs & ses!


God natt!

Man bjuder väl på sej själv, I suppose... ;D


I'm on the highway to mami!

Halli hallå! Sitter på tunnelbanan på väg hem. Nej, jag skrev inte "tuben". Jag kände inte för det faktiskt. Har varit i stallet. Fick skjuts till Slussen av snällaste Susanne (som äger stallet) eftersom hon också bor inne i stan! :) Tack! Så nu kommer jag hem mycket snabbare! I annat fall hade jag varit hemma om ca 40 minuter. Så det är sju skönt. Har gått av nj förresten, står i rulltrappan. Ska ju ta bussen hem, orkar inte gå från stationen som egentligen är närmre. (Alltså jag skriver inte var jag bor, ifall det sitter värsta äcklet och läser.) (kan ju uppfattas som töntigt, men jag är bara rädd om mej.) Ses och hörs!


Ett stort, fett G O D K Ä N T på Grönt kort-kursen igår!

Ville bara säga att jag klarade "Att visitera och visa häst till hand" igår. Jag behövde inte visitera, bara säga vad man skulle kolla, och sen gick vi ut och gjorde en "veterinärsbesiktning". Alltså, det var ingen veterinär där, men vi visade iaf häst till hand. Eller snarare ponny den här gången. Jag fick göra först. Det var lika lätt som vanligt och vi behövde inte ens trava! Det svåraste var som väntat att ställa upp denne lille ponny, så att han stod med den öppna sidan mot tjejen som kollade. Men, bäst som jag ju är, klarade jag att få han uppställd på första försöket. Så kom inte och malla er! (Fast det finns ju kanske de som är bättre än jag. Men mej mallar man inte, vare sej man är Roffe Poffe Bengtsson eller inte!)


Mornig, Sweden! *gäsp*

Tjolahopp! Står på en proppfull tub. Kändes som att jag skulle ramla på väg in, det var sånt tryck! Helt otroligt... Och jag var typ den näst sista som kom på också, med ca 15 personer, drygt, bakom! Usch. Jag ska aldrig mer komma iväg för sent. Ja, alltså mamma väckte mej en halvtimma innan jag skulle gå och jag behöver ett par minuter att äta frukost kan man ju säga. Så... Here I am. Stuck on the tuben. (Alltså, jag gillar svengelska) With ca 8 minuters resa left. Hehe. Kult ju! Jaja. Ni bryr er inte. Eller, kanske lite. Jag vet inte. Bryr ni er?


zZ

Ska sova nu. Kanske läser en. Rad eller två, vi får se. Gjorde en för tidig julklapp på fem minuter nyss faktiskt. Till mej själv. Det är ett armband. Jag har gjort ett till min faster också, och planerar att göra ett till hennes tjej också ( ja, tjej. Var inte så himla fördomsfulla.). Och ett till pappas tjej. Och kanske ev ett till min farbrors fru (det var de som gav mej mitt kylskåp!) också. Farmor ska nog inte få nåt, för jag håller ju på att sticka en halsduk till henne. Frågan är om den någonsin blir klar, för jag har ingen aning, inte ens en blek, om hur i h e l v e t e man byter garn. Någon? *hopefull dog face* Hur som helst. Här har ni en bild på min julklapp till mej själv. Okej. Det blev lite fler bilder. Ju mer desto bättre säger man väl?
Vet att det ser slarvigt ut, men det är snyggare irl. Bara så ni vet. Dessutom ska det vara så, det är snyggt. Tycker ni att det är osnyggt kan ni gå och banka huvudet i väggen. Antingen tills grannarna klagar, eller (helst detta) till det att du accepterat sanningen; d e t ä r s n y g g t .


Fääärdig!! Mamma, kom o toorkaa!!

Hehe, kommer ni ihåg när man sa så?


Mer än ni ville veta.

Ska dra från mammas jobb nu. Ska ju på Grönt kort-kurs vet ni. Men nu håller jag på att kissa på mej här, så om ni ursäktar mej så ska jag "gå och byta skor", som det står på drottningens schema istället för "gå på toa". Ja. Jag vet! Hon har värsta dagsschemat och får inte ens gå på toa när hon vill! Hon som ska vara en förebild...


P A N I K .

På väg till mammas jobb nu. Där ska jag äta och plugga. Inte plugga till nåt prov eller så alltså. Jag ska plugga till min Grönt kort-kurs. Jag ska göra fyra korsord och bli medlem på Tävlingsdatabasen. Till ikväll. Jag har knappt någon tid alls att göra det här! Skit!!!


¿Quién es?

Vad fan betyder det??


Tänkte retas med Alex bara. 3;)

*evil laugh*


Spanskan...

Blä...


Menade självklart wOrdfeud i förra inlägget... ;))


Sitter på tuben och kör wirdfeud med Alex :D


Raast!

Sitter och gottar mej i min bok med lite musik i öronen. Najs. Just nu rullar "Sweet dreams (are made of this)" med Marilyn Manson. Kärlek.


Mina läppar är så torra att det gör ont att suga på tummen.

Jag skulle nämligen ta en "God natt-bild" och suga på tummen för att skapa lite dramatik men det gick inte. Mina läppar gör ont som fan och jag har smort in dem minst fyra gånger senaste två timmarna. Och allt blir såå mycket bättre av sprickan (som för övrigt förökat sej) och fläskläppen-som-nästan-inte-finns. Inte. Bajs.


Känner för att skriva nåt kul.

Men kan inte komma på nåt. Tyvärr. Kanske en annan gång, när jag har lite mer och bättre inspiration. Jag menar, sovrum-som-man-inte-ser-för-att-det-är-mörkt i all ära, men om man ändå inte ser något...? Nä, känns surt det här med inspirationskällor just nu. Ni kan gå in på Egoinas istället, hon har säkert skrivit nåt kul. Men kom tillbaka till middagen! Eller aa... Ni fattar poängen. De som inte gör det är dumma och jag har inga dumma läsare så ni är inte dumma och alltså fattar ni. Punkt.


Katastrof. K a t a s t r o f. KAT-A-STROF. KATASTROOOF!!!

Jag har inte vuxit något på längden sen i typ maj, men gått upp fem kilo.
K A T A S T R O F A L T säger jag bara. Jag har ätit alldeles för onyttigt på senaste tiden. Nu ska det bli ändring på den saken! NYTTIGHET GÅR FÖRE ALLT är mitt nya motto. Bara så ni vet. Och jag säger inte hur mycket jag väger. Men jag älskar fortfarande mina ben. Det är bara magen och armarna som fått ta stryk. Fast armarna är no mer muskulösa än feta tror jag. För de ÄR muskulösa. Och det ser fettigt ut. Och det är inte bra.

Men fö nu inte för er att jag ska bli Ida à la Kissie eller nåt sånt skit, för den människan är fan inte klock i skalen, som min döda gammelmorfar kanske skulle säga. (I Guben i låddan säger ju den arge mannen det till min gammelmorfar, för det är nämligen han som spelar den dumme, "oskyldige" av dem) (jag saknar min gammelmorfar jättemycket...) hur som helst. Vem vill se ut som Kissie? Med så stora bröst ser man ju bara sååå himla dum ut! Iaf om man är så smal. Alltså. IDA = ANTI KISSIE.


Vilka ska till hovet den 28:de???!

Jag ska! Med Jasmin, min bestaven i hela verlden <3 och så tror jag dessutom att Alex ska dit också! Ska bli så KUUUUUUUL!!!!
(Robert Pattinson o Ashley Greene ska ju dit vettni) :DDDDDDD


Omkullridning i nästan-grad.

Tänkte förklara rubriken lite närmare, så ni inte får för er nåt. Jo, nu ligger jag, arma lilla jag, i min sköna, mjuka säng och förväntas sova. Men jag lever inte upp till förväntan. Jag har nämligen ont i ryggen. Inte i benen eller så, utan i musklerna, som ett stort, fett blåmärke på vänstra nedre rygghalvan. Jag plågas av detta mycket hemska (tyck synd om mej, tack!) ryggont därför att jag hade träning för Olle idag. (ja, han heter Olle, det är ingen täckmantel eller så.) Markarbete. Och så skulle vi galoppera upphöjda bommar. Det som skulle bli ett väldigt fint litet skutt förvandlades till ett livsfarligt fall. Ja, precis. Livsfarligt. Lina halkade antagligen i avstampet och hann inte riktigt få upp båda hovarna över bommen utan snubblade på den. Eftersom det var fyra bommar efter den så hade hon inte en chans att räta upp sej, utan föll framlänges. Jag åkte av och det enda jag tänkte var "Hon måste komma upp, hon får inte ramla över mej" om och om igen (på ca två sekunder hann jag väl tänka det ca fyra gånger). Hade hon gjort det HADE jag kunnat dö, beroende på vart på mej hon hade fått tyngden. Hur som helst hade det antagligen blivit sjukhus av det. Men så blev det inte, för älskling räddade hela situationen och hann komma upp innan hon hamnade på mej! Och så bara stod hon där och tittade på mej! Jag reste mej upp och klappade henne och tog upp tyglarna och la dem över halsen igen. Hade ont i läppen (den hade fått en micro-spricka och en ful fläskläpp, som för övrigt nästan är borta nu!) och ryggen men var helt lugn. Som vanligt. I situationer som dessa ska man kanske gråta eller åtminstone vara lite skärrad? Men inte jag. Jag är lite av den känslokalla typen tror jag. Jag tänkte liksom "hoppsan, sp kan det gå..." och "lite läskigt att ta den övningen igen men det går nog bra... Kom igen nu ida, du vågar!" och sen hoppade jag upp och gjorde om övningen några gånger, fast då hade Olle inte velat ha samma höjd utan sänkt till någon decimeter bara. Först efteråt kunde jag se på det hela och inse hur farligt det hade kunnat bli och hur otroligt det var att Lina inte fått några skador alls, bortsett från ett litet skrapsår på mulen och ett miiini-miiini-sår på ena framhoven! Jaja. Nu vet ni. Och det vore snällt med lite stärkande kommentarer, för nu efteråt ligger inte självförtroendet och humöret på topp direkt...

På bilden: den röde ringen visar fläskläppen, som är väldigt liten nu (tack och lov) och den blåa sprickan. Jag ar redigerat sprickan lite för annars syns den inte på bilden, ni för ha överseende med det.


Pyttsan.

Pyttipanna är inte alls äckligt. DET ÄR DEN GODASTE MATRÄTTEN I VÄRLDEN. Seriöst, jag tycker faktiskt det, på riktigt. Fast ibland kanske jag känner mer för glass eller liknande, och då kniper den-maträtten-det-nu-är förstaplatsen. Så är det. Och nu känner jag mer för chokladbollar. Tänkte ni ville veta det. Och det vill ni.


Mammor är lömska varelser.

Det har jag alltid sagt.


Sitter på tuben med...


Yesterday....

Tänkte berätta lite om hur det var i stallet igår. :)
Min medryttare Amanda och jag skulle vara där tillsammans för att hon hade lite problem med Lina eftersom hon är ganska svårriden. Hon var jätteduktig tycker jag, fick nästan ner Lina i form (och jag säger då det, Lina hade en dålig dag. Det var knappt så att jag fick henne på tygeln.) och vi tog några skutt också. Det blev mörkt ganska snabbt, så vi tänkte tända på ridbanan. Men det gick inte! Fan var irriterande det var...! Så vk fick rida klart i mörkret, vilket inte var det allra lättaste direkt. När vi var klara gick vi ner och så fixade vi allt där, borstade schabrak osv. Hon gick hem och jag stannade för jag och mamma hade kvällsfodringen. Det var då som jag chattade med Alexander. ;) Mamma kom och vi gjorde allt och sen satte vi oss i bilen och åkte därifrån. Jag var dödshungrig så vi åkte förbi donken i mölnvik. Jag har verkligen saknat flottiga pommes och hotwings... (a) Mums! :3 Jaja. När vi kommit hem fanns det en enda parkeringsplats. När vi var på väg mot den ser vi hur en annan, lite större bil börjar ställa sej där. Vi: FAAN!! Så vi började köra runt området. Vi körde i en cirkel och när vi kommer tillbaks ser vi en ny bil som försöker komma in på platsen. FAAN IGEN!! Vi kör ett varv till och den första bilen kör bakom oss, öetar också efter en ny plats eftersom han/hon uppenbarligen inte kom in mellan de två bilarna var platsen fanns. När vi kommit runt igen är platsen tom! YEEES!!! Det tar ett tag för mamma att komma in, hon är inte så bra på fickparkering... Men vi kom in! Och snipp snapp snut så var denna sagan slut!


Engelska


Cool NO-lektion!

Har precis haft no och det var faktiskt kul! Vi labbade lite; vår lärare hade sträckt ut en metalltråd i nån ställning och hängt en tyngd på mitten, sen hade han typ kopplat el i tråden. Tråden blev jääättevarm (typ helt röd!) och man kunde tydligt se hur den blev längre och tyngden sänktes! Det berodde på att när metallen värms upp börjar atomerna i den att röra sej. Då behöver de mer plats och glider liksom isär varandra. Sen stängde han av elen och då blev tråden kortare igen, för då blev atomerna stilla och behövde inte så mycket plats längre. Då var det nån som undrade hur varm tråden var när det var el i, och då satte han på den igen, lånade en tjejs penna (höll såklart bara i träet) och så höll han pennan mot. Den fräste och det började ryka och lukta jul och korv. Sen fastnade pennan i tråden. Då drog han loss den. Och gav den förstörda pennan tillbaks till tjejen (som var Linnéa om ni undrar). Sen hade han lite genomgångar och sp visade han hur man kunde bli "starkast" där hemma. Han visade även vad som hände med järnvägar förr i tiden när det blev varmt och de expanderade. Då kunde de inte sträcka ut sej, så det blev en utbuktning istället!
Sök på Google så kommer det kanske upp.


Tuben - språklektion. Eller njae, men så gott som.

Ja, då sitter jag nu alltså på tuben med stort T. Någon fick just ett sms, personen hade den där fanfar-signalen. Hehe, jag vill också ha den men jag har ju iphone. En ryss/polack sitter och pratar i telefon. Jag fattar inte ens när ett ord tar slut och ett annat börjar. Det måste vara jättesvårt att lära sej *hans språk*! Gud ska veta (inte för att jag tror på den snubben alltså) att jag aldrig skulle lära mej en hel mening ens en gång, jag suger på språk. Fast inte på engelska! Och jag äger på svenska, är ganska bra på stavning och grammatik och allt det där. Men nya språk... Big no no.

Kan ni nåt annat språk än svenska/engelska??


Morgon-problem.

Vad är det för fel med kombinationen mamma och en dusch? De säger "Alltså det tar bara en minut!" men står där och sjunger fem gånger så länge! Man bara Hallå?! Min duschtid då? Suck!!!


Stackars lilla Alexander! :O

Satt och chattade med honom och då och då skrev han helt plötsligt "AAAAAAAAAAJJJJJ!!!! D:" stackarn har stukat fingret :(


Vad vill ni ha?

Bättre design, speciell kategori, mer av dittan och dattan? Speciella utmaningar? Skriv!


Min frukost.

Ja, det blev en sån där Corny big med cocos-smak. Nej, jag nekar inte brott. Men nöden har ingen lag, och de hade inte något annat bra (förutom de där nötterna, men jag kom på att det är väldigt stor risk att det sitter nötallergiker på tuben. Varför tänkte de inte på det innan de började sälja nötter på perrongen?!) så då tog jag den. För jag vill inte vara utan. Jag var nämligen törstig hela natten (jag drömde till och med att jag slukade fem glas med saft!) och blev väldigt lättad när jag vaknade och kunde sträcka mej efter vattnet. Sp därför ville jag inte lida mer idag. Jag tycker jag är värd bättre än så. Men nu ska jag gå av. Ciao!


*evil laugh*

Jag gillar wordfeud. Jag är bäst på wordfeud.


Dialog via papper:

på spanskan.
Ida: Jag är Harry och Ron och så är du Hermione.
Karin: Va? När?
Ida: Nu! Och på alla andra lektioner! xD
Karin: Sure!
Lite senare, på svenskan. Vi har börjat skriva ur H.P:s, R.W:s och H.G:s perspektiv.
H.P: Ron, det här suger.
R.W: Ja, jag hatar Trelawney, den haggan!
H.P: Ja, men det finns bra saker med henne: så länge man beskriver hur ens egen död ska se ut så kan man vara säker på ett A!
R.W: Det har du rätt i. :)
H.P (med H.G-röst): Ron, jag vet. Jag har a l l t i d rätt.
(de skrattar. H.G kommer.)
H.G: Håller nu fortfarande på med det där?! SUCK! Jag trodde vi skulle ner till Hagrid.
R.W: Neeej! Inte så länge han har kvar de där vampyr-mask-sakerna!
(de är något jag själv hittat på.)
H.P: Ron, det heter inte "vampyr-mask-saker". ^^
H.G: Nej Ron, de heter faktiskt Vampyris Ambicculis och det borde du veta för det berättade professor Sprout om tidigare idag.
(Det namnet kom Karin på. Jag tycker det är klockrent!)
Och sen så tänkte vi fortsätta med våran H.P-serie (Harry Potter - Too cool for school) och sen får vi se vad det blir av den. Men ett är då säkert, den kommer uppdateras här på bloggen! ;D


Misstolk! Eller? Vad tycker ni?

Att döpa ett Sims-spel där de kan gå ut på kvällarna till Kvällsnöjen låter väl logiskt? Problemet är att det även finns andra logiska sätt att tolka det på.


Trappor ända upp till himmelriket! Nästan.

Ååh Guuud! (hahaha, där fick jag allt till den!) Jag är verkligen helt S L U T !!! Vi har nämligen hissrenovering förstår ni. I vårt 9-våningshus. I vilket vi (pappa jag och A-Lo) bor högst upp i. Jippi.
Det positiva med denna tragedi är att jag kommer få läskigt bra kondition. Men även det positiva har sina felkällor. Jag håller nämligen på att bli förkyld igen. Jag vet, jag förtjänar verkligen ett bättre immunförsvar! Och om jag nu ska gå i trappor två gånger om dagen kommer det resultera i dödlig, okänd sjukdom!!! Eller nåt sånt. Hur som helst. Jag hade tänkt att jag ska plugga lite nu. Men innan jag avslutar helt vill jag bara säga att jag tycker väldigt synd om den gamla tanten på åttonde våningen. Jag tänker på dej.


Mobilbloggningen works again!!

Så nu blir bloggen läsvärd igen. :)


Mobilen laggar fortf. så bloggen får framstå som tråkig ett tag.

Ha det kul, nu måste jag dra! :( :)

Asså jag har försökt blogga men min mobil vill inte?!

ja, jag vet... Det är skitskumt! Jaja, sånt är livet. Just nu sitter jag och bloggar (suprise!) och lyssnar på musik. Och tjockar i mej chokladbollarna från igår. Mammas chokladbollar. Jag har redan ätit upp de som jag gjorde, hehe. Mamma ville inte ha alla sina så jag fick dem. Tack mami! <333 Älskar dej<333 Anyway.Idag red jag som vanligt och det gick jättebra. Jag hoppade och dressyrade barbacka (jag hoppade inte så mycket utan red mest dressyr) och Lina skötte sej till och med bättre än igår, då hon gick hur fint som helst! <3 Finponni man har...<333 Efter stallet åkte jag hem till min farbror, hans fru och deras två barn (mina älskade kusiner<333) (många hjärtan det blev i det här inlägget!) och såg på film, käka snacks och (helt oväntat) fick ett minikylskåp! Haha, jag vet! Det är verkligen miiini! Det får plats 6 stycken läskburkar; fyra som står upp och två som ligger på dem. xD Haha. Jaja. Mina kussar är 9 (snart 10) och 6 år och heter Isak och Stina i samma ordning. Alltså är Isak 9-snart-10 och Stina 6. Vi såg på "Corpse Bride" av Tim Burton, med röster av bla Johnny Depp och Helena Bonham Carter. Den är ju så mysig... (a) Datan e en smula segså det blir inga bilder tyvärr. Men jag har dem på lager så de kommer så småningom. ;) See ya!

This is what i'm doing right now :)

Siiiims!!! U-huh!?! Saknat så mkt <333


Pinsamt värre

På väg hem igen. Det var mindre än en timma sen jag kom hit... Till tubstationen asså. Känns konstigt. Det gjorde det i skolan också, som om jag inte var en del av klassen just då, som om jag var en gammal elev i klassen som bytt men kommit och hälsat på liksom.
Just nu går jag och lyssnar på Exorsisten-soundtracket. Eller rättare sagt theme-låten. Den är faktiskt jävligt bra, till och med bättre än Halloween-låten! Lyssna på den om ni känner för lite skräckfilmsinspiration eller bara en idag-känner-jag-för-lite-bra-filmmusik-känsla, elller bara för att du är nyfiken. ;)
När jag kommer hem ska jag blogga från DATAN (!! Äntligen) och ev göra ny design. :) Kult! Jaja. Vi ses och hörs!
PS! När ni ändå lyssnar på mina små musiktips så kan ni väl passa på att lyssna på Marilyn Manson's Personal Jesus? :D DS.


Worst morning in My life... (almost)

Men ååh vad kul då. Jag har försovit mej. Toppen. Mami ringde mej vid åtta i morse och undrade om jag var klar att gå hemifrån och jag bara "FANFANFAN!". Hon sa att jamen gå upp nu med en gång då och så skyndar du dej till skolan. Jag höll med, och så la vi på. Jag skulle bara sträcka lite på mej i sängen innan jag klev upp och tror ni inte att jag somnar om då?! Bör jag sträcker på mej! Hur fan kan man somna när man spänner hela kroppen sådär?! Det är inte rättvist! Inte alls!! Så vaknar jag tillslut av att Martin (mamis kille) knackar på dörren och undrar om jag typ har nån hyperlång sovmorgon eller så? Hans svar blir Faaan!! Oooh va jobbiiigt...!!! Och han frågar om han kan hjälpa till på nåt sätt, typ skjutsa mej till skolan eller så. Men eftersom det bara tar 20 minuter typ så sa jag att jag lika gärna kunde ta tuben.
Detta innebär att jag kommer hemifrån tidigast om en timme, kommer till skolan typ 11:40 (för det tar ju några minuter att gå till skolan och sen hämta grejerna i skåpet osv) och då är det fem minuter kvar på engelskan, sen är det lunch och sist men inte minst matte. Sen slutar vi. Jag är ju ganska känslig mot frågor och pinsamheter också, så jag vet inte om jag (vågar) vill gå till skolan idag... Sist det blev såhär sa mamma och pappa att jag skulle säga att jag vart hos tandläkaren, men nu har jag redan varit hos tandläkaren den här veckan! Och jag kan inte säga att jag har varit på sjukhus direkt liksom... Eller på casting, för då måste jag ju hitta på värsta manuset när de frågar vad filmen/reklamen handlar om! Nej, usch... Jag får tårar i ögonen nu, bara för att jag tänker på det... Varför ska livet vara såhär mot mej? Jag hade ju ställt alarm! Jaja... Vi får se hur det blir...


Tungt jobb det här med häst...

Tjenixen! Just nu står jag och sliter i Linas box tillsammans med Grep och Skottkärra. Vi har inte direkt särskilt kul, måste jag erkänna.
Jag har inte ridit Linilus idag, utan longerat. Longera är när man har ett långt "rep" som man fäster i hästens träns och så låter man hästen arbeta på en volt (en cirkel) medan man själv står i mitten och smackar och ptroar. Med andra ord säger åt hästen att gå snabbare/långsammare. Det gick helt ok. Varken jag eller Lina är särskilt erfarna av longering, hehe. Men jag tycker ändå att jag är ganska bra på det! Lina tyckte däremot inte att det var nån direkt höjdare, så när jag smackade fram henne i galopp så började hon skutta och springa (läs: hoppa) åt alla håll. Det vart knappt så jag fick in henne till mitten och lugna ner henne, eftersom en ponny på 400 kg har några hästkrafter mer... Ja, tro det eller ej, men inte ens JAG är starkare än en plutt-ponny!! Herre gud, katastrof, eller hur?! Nja, egentligen... Logiskt, men ändå.


Morrn morrn!

Vaknade för några min sen. Ligger fortfarande och drar mej i sängen för den är så skön... Problem? Nejdå, bara att jag ska gå hemifrån om 25 min...! Hur som helst. Ska på casting och jag kan inte bestämma mej för om jag ska ha på mej smink eller inte! Det får tiden avgöra, helt enkelt. Jag hinner tyvärr inte blogga nåt från datan idag, men imorrn ska jag vara hemma flera timmar innan gympan så dö kommer flera rooliga inlägg, typ outfits, hälsotips, videos, bildbomb kanske, mm!
Ha det bra, för det ska ja! :)


Glömde mobilen på landet = anledningen till den 0%iga uppdateringen :p

Sho där! Har precis hoppat ur duschen. Idag har jag varit i skolan såklart, och sen åkte jag till mammas jobb. Jag skulle nämligen åka på Grönt kort-kurs efter och mamma skulle följa med dit! Kursen gick bra, vi tittade mest på film om säkerhet. Jag minns inte när nästa möte är men det hela ska iaf vara klart nån gång i november. :) Exited!!! :D aja nu ska här sussas, ska på casting till en reklam för Rädda barnen imorrn, så jag missar (läs: slipper!!) So:n och idrotten! :) Mkt nöjd med det. Jaja. God natt alla! :)


(normaal bild ja)


Kör

Har kör nu. Kanske kommer upp videor ikväll!


Oops!

Har knappt bloggat nåt alls! :O Menmen, så blir det när man har fullt upp. Hur som helst. Igår var jag i stallet, hoppade Lina. Det gick bra, vi travade över bommar och skuttade lite i en improviserad övning. Hon var stark i munnen eftersom jag inte red igår, men som sagt: det gick bra ändå. Sötpåni!<3
Åkte till gympan och blev 20 min sen för att bussen hade fastnat i kö. Men det gjorde inget för de höll på med diagonalen och det är ändå så tråk! Hehe... Sen gick vi in i en annan sal och hade lite mattövningar. Efter bytte vi sal igen, till stora salen, och så hade vi luftgolv och trampett. Det var jättekul! :D Fast mitt sista hopp på realiteten blev en smula misslyckat. Jag skulle göra sträckt volt med halvskruv, men fick för mycket fart framåt och det blev bara en sträckt som slutade med att jag krascha in i väggen... Tur att det stod en matta där! Annars hade det gjort ont tror jag... Jävligt ont faktiskt, med tanke på att i princip hela jag slog i, inklusive ryggen för jag liksom rotera runt samtidigt på nåt sätt?! Aja.
Nu sitter jag på tuben på väg till skolan. Köpte en macka på pressbyrån för jag hann inte käka hemma. Den är djupt begravd i mörker nu (för jag antar att man inte har lampor i magen?). Ska gå av och byta typ... Nu nästan. Så vi ses. Bye! :)
Edit: jag skrev detta för typ 1,5 h sen.


Shame on me!

Det var väääldigt längesen jag skrev nåt om mode/skönhet/hälsa osv. Men det är bara för att jag skriver från mobilen. Jag ska bättra mej och skriva från datan vid alla tillfällen jag får. Så får det bli. Om jag orkar.
PS! Sök på "Djungelvrål" på spotify så får ni höra världens bästa låt av Nic and the family! DS.


Ska göra ny design nu. Ni får hjälpa mej!!

Ska den vara ganska ljus med starka färger eller bara ljus? Vill ha nåt färgtema, men inte samma färg på hela. Tips på fina, glada färgkombinationer? :) Allmänt design-tips kanske? :) Skriv skriv skriv! Jag vill ju att ni ska gilla bloggen, den är ju gjord för er!


God natt alla fina!

Nu ska jag läsa lite till, kanske surfa lite på iphonen och sen (sen=00:00 enligt planerna) är det sov-time! :) Ska upp klockan tio imorrn för att åka ut till fina lilla Påni-hesten och sen är det gympa som gäller. :) Ska bli skönt med en bra trampett efter dagens mardröm asså... ^^ Jaja, have a good night, cuties! :)
PS! Jag har målat naglarna i neongult i tre lager och det är ändå inte täckande! Men det gör inget för det började ändå gå bort lite när jag diska så jag skulle liksom fått sätta på nytt ändå... Ingen vidare grammatik där med två "ändå" i samma mening men jag hittade ingen annan lösning. Men ingen bryr sej, det är en världslig sak. DS.
PS 2! Jag har inte filat naglarna som ni ser, jag tycker det är obehagligt när den liksom kommer där och raspar och har sej! Usch! Och så slarvade jag när jag satte på nagellacket också, så det ser väldigt konstigt ut på bilden, hehehe. DS 2.


Godisfri lördag?! Nej, men nästan!

Sitter i soffan med pappa och tittar på tv och käkar chips. Blev plötsligt väääldigt godissugen och frågade om vi hade nåt godis. Pappa: Venne men vi har ju chips... Jag: Men asså HAR vi godis eller?? Pappa: Aa... Kolla i skafferiet, jag tror vi har såna där fiskar. Och det hade vi! Happy me :D ! Så nu sitter vi alltså och äter fisk istället. Förmodligaste den onyttigaste firren i världen, skulle jag tro. Och godaste. Yummi!! :D Men tv:n blev tråkig nu, så jag ska underhålla mej med House of Night istället. Känner att jag kan lita på att den inte byter till nåt dåligt efter en timma liksom... Myspys! :)


Statistikrekord!! :D

ÄLSKAR ER!! <33


Da day... VA vs H.O.N... (VA vinner alltid<333)

Hejsan hejsan! Ligger/sitter på sängen hemma nu och läser o har det allmänt mys. Jag duschade direkt när jag kom hem, tog på mej kläder (om man nu kan kalla sportbehå och shorts för det såhär på hösten) och laga mat. Jag är ju ensam hemma (skönt). Jag åt räksoppa, om ni undra. Den var god, och jag åt upp allt, dvs tre hela portioner. Herre gud, jag känner mej som Rose Hathaway i Vampire Academy... Speciellt med tanke på att vi båda håller oss i form samtidigt som vi glufsar i oss alltihopa! Det dåliga är att jag inte har nån Dimitri Belikov, inte ens en Adrian Ivashkov! Hm. Jaja, hon är ju lite äldre också. Jag får väl vänta på min Dimitri ett tag till. Men nu är det inte Vampire Academy jag läser längre förresten! Nu läser jag House of Night! Jag har redan läst 1-3 men när de var slut hade jag inre resten så jag fick dem samtidigt som senaste delen av VA. :D Så... Nu ligger jag alltså i början på fyran och den är redan bra! :) FAST LÅNGT IFRÅN LIKA BRA SOM VAMPIRE ACADEMY!!! De är de bästa böckerna i världen och när de kommer ut på bio om tvår år (beräknas det) så ska jag gå på premiären. PUNKT.


Gympa i nya Tensta-hallen!

Hej alla! Idag gick jag upp 07:30 för att ta bussen in till stan 08:08. Trött, but I think I'll survive. ;) Jag ska nämligen till Tensta! De har renoverat/byggt ny ( vet inte vilket) idrotts-, och simhall där och nu är det invigning. Brommagymnasterna har fått en timma på sej att visa upp grejer och vår grupp har fått äran att vara en av grupperna där! :D Vi kör mattvarv, trampett och vårt fristående (vi kom trea i fristående på en av tävlingarna förra året!). Ska bli så kuuul!!! :D Så... Tagga tagga tagga nu då! Hoppas det går bra... :3 Nån som ska dit och köra/kolla? Det är ju flera föreningar som ska dit också så det skulle inte förvåna mej om jag mötte nån känner.
Var lite osäker eftersom det inte var tävling, men jag satte mej iaf och tog bort allt nagellack så att jag skulle slippa göra det på plats... Ifall man behöver det alltså. Men det var nog lika bra för jag måste verkligen sätta på nytt ändå... Haha...

Men vad ska mina kära läsare göra idag då?? Tell me!! :D


Kvällste

För att sova en god nattsömn inför uppvisningen med gympagänget imorrn.


RSS 2.0